Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

LIGA I AMENINTATA DE ANAF/ S-au luat dupa englezi?

Măsurile anunţate de ANAF par copiate după sistemul de taxe vestic, cel care a şi născut celebra expresie „moartea şi impozitele”. Numai că, în lumea nordatlantică, legea este aplicată mult mai transparent. Astfel, în Marea Britanie se va introduce din aprilie 2010 un impozit de 50% pe veniturile anuale ce depăşesc 150.000 de lire (245.000 de dolari, 175.000 de euro), într-o încercare de a drege bugetul public puternic afectat de recesiune.

Evident, fotbaliştii sunt cel mai loviţi de noua măsură, baza de 150.000 de lire fiind mai puţin decât salariul pe care îl încasează, săptămânal, vedete din Premier League precum Rooney sau Lampard.

Firma de audit financiar Deloitte a avertizat că această nouă conjunctură îi va determina pe jucători, confruntaţi cu scăderea cu o treime a veniturilor lor, să ceară contracte sporite, iar dacă nu le vor primi, să se reorienteze spre alte campionate, ducând la scăderea valorică a Premier League, incontestabil cea mai puternică ligă europeană în ultimii cinci ani.

Unii fotbalişti au găsit o portiţă şi le-au cerut cluburilor să îi plătească în împrumuturi fără dobândă, taxate cu doar 5%, dar nu se ştie dacă acest artificiu este fezabil.

Potrivit aceleiaşi analize, un club din Premier League va plăti pentru un jucător cu 70% mai multe taxe decât un club european rival! În aceste condiţii, avertizează şi Arsene Wenger, hegemonia Premiership va fi istorie.

„Ce face ANAF-ul e duşmănie. Nu sunt probleme cu salariile la Steaua, dar dacă se schimbă situaţia, vom închide porţile şi gata. Va începe revoluţia”
George Becali, patron Steaua

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: