Djokovici: Simona are joc și spirit de luptătoare, iar acum are și experiența

Campionii la Wimbledon, Simona Halep şi Novak Djokovici, s-au fotografiat împreună cu trofeele câştigate la balul organizat în onoarea lor.

Simona a purtat o rochie lungă de culoare neagră, în timp ce Novak Djokovici a fost îmbrăcat într-un costum negru, cu papion.

Sârbul a făcut o declarație superbă despre Halep: “Simona are joc și spirit de luptătoare, iar acum are și experiența. Este cu adevărat grozav că țări mici precum România și Serbia, care sunt vecine, se descurcă atăt de bine pe scena mondială”.

Simona Halep soseşte în ţară luni, la ora 17.00, şi va fi primită la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, după ce a învins-o în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Serena Williams, după numai 55 de minute de joc.

2,6 milioane de euro va primi românca pentru câştigarea Grand Slam-ului londonez, cu 400.000 de euro în plus faţă de suma primită pentru cucerirea trofeului de la Roland Garros, de anul trecut.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...