Djokovici, după ce s-a calificat în turul 2 la Roland Garros. „Sunt pe calea cea bună”

Novak Djokovici s-a calificat în turul doi la Roland-Garros, după ce l-a învins pe Pierre-Hugues Herbert, scor 6-4, 7-6 [3], 6-4, la Roland Garros.

Liderul ATP va înfrunta pe Roberto Carballes Baena în turul al doilea. „La Monte Carlo, Roma şi Geneva, am avut un start foarte bun. Am jucat foarte bine în primele meciuri, dar a fost un pic diferit în cele de mai târziu.

Nu vreau să mă entuziasmez prea tare. Cred că a fost o prestaţie bună din partea mea. Desigur, aş fi putut să mă descurc mai bine cu game-urile de retur, dar el a servit bine şi a variat bine.

Am câştigat în trei seturi, am fost acolo în momentele importante şi am jucat un tie-break excelent. Am rămas concentrat. Mă bucur că am început atât de bine.

În comparaţie cu turneele anterioare pe care le-am jucat, m-am simţit mai bine. Sunt pe calea cea bună, este doar începutul”, a spus el.

Sportivul în vârstă de 37 de ani a devenit anul trecut cel mai în vârstă campion din istoria turneului de la Roland-Garros şi încearcă să îşi depăşească propriul record cu un al 25-lea titlu de Grand Slam .

Stiri recente

Cohn&Jansen este agenția anului la Effie Awards România 2024

Desemnată pentru pentru prima dată Agenția Anului în cadrul festivalului Effie Awards România, Cohn&Jansen a obținut 7 trofee pentru 4...