Bellingham, cel mai bun jucător din LaLiga. Yamal, cea mai bună speranţă

Jude Bellingham a fost declarat cel mai bun jucător al campionatului Spaniei, în timp ce Lamine Yamal a primit titlul de cea mai bună speranţă.

Bellingham a ajuns în Spania vara trecută de la Borussia Dortmund, transfer de aproximativ 133,9 milioane de euro şi a impresionat pe toată lumea în primul său sezon la Real Madrid. 

El a marcat 19 goluri în acest sezon, ceea ce îl face cel mai bun marcator al Realului şi al treilea în LaLiga.

Englezul este unul dintre principalii artizani ai celui de-al 36-lea titlu de campioană a Spaniei pentru Real Madrid. Sâmbătă, pe stadionul Wembley, el va încerca să câştige Liga Campionilor cu Real Madrid. Finala va fi chiar împotriva fostei sale echipe, Borussia Dortmund.

Rivalii de la FC Barcelona au fost recompensaţi şi datorită lui Lamine Yamal, care a fost ales cea mai bună speranţă din campionatul spaniol.

Sub îndrumarea lui Xavi, jucătorul de 16 ani s-a impus la Barça. El a jucat 37 de meciuri, a înscris cinci goluri şi a oferit 8 pase de gol.

Michel, antrenorul echipei Girona, care a terminat surprinzător pe locul trei în LaLiga, a fost desemnat cel mai bun antrenor din LaLiga.

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...