Despre spectrele narcisismului în comunicare și cazul Halep, cu Monica Munteanu – Podcast

“Despre spectrele narcisimului în comunicare și cazul Halep” a fost tema podcastului Business Philosophy la care a fost invitată Monica Munteanu Ducarroz, specialistă în comunicare strategică și relații publice.

DESCRIERE:

00:05 – “Cum mai e sufletul tău?” a fost întrebarea pe care Monica Munteanu Ducarroz a ales să și-o pună la invitația moderatorului Romeo Chiriac

02:00 – “Cea mai purificatoare formă de a da la o parte cumulul de energii mixte din meseria mea sunt copiii mei“

03:55 – “Nu m-aș întreba niciodată ‘De ce nu îmi fac suficient timp pentru mine’. Duc această luptă de foarte mulți ani, care la început nu era o luptă, era o bravadă“

04:40 – Despre amprenta toxică a părinților asupra copiilor, desi îți doresc să facă bine. “Am fost constrânsă de vârsta majoratului, că abia la 18 ani fac ce vreau eu.

S-a adunat o listă mare de dorințe, care s-au manifestat f. puternic. Mi-am tuns părul cât mai scurt posibil, care era foarte lung și superb, tocmai ca să-I arăt mamei mele că acum e vârsta la care eu fac ce vreau.

Am mai identificat prezența limitelor, care desi a fost într-un mod f. conservator, mi-a asigurat o educație f. bună. Și a perfecționismului“.

06:00 – “100% am adicție față de muncă, dar f mult timp am crezut că asta este o virtute“

06:59 – Cazul Halep – dopaj – Mouratoglu – “De f. multe ori m-am gândit la această situație. Consider că ce s-a întâmplat cu Halep este extrem de injust, pentru că sistemul este construit într-un fel în care ea nu poate să primească dreptate sub nicio formă.

Ce ar face agenția mea este că într-un mod clar ar sublinia lipsa ei de responsabilitate în această situație. Dar cât timp regulile acestui sport indică faptul că și sportivul este responsabil, ești într-o problemă, nu poți să rezolvi.

Ca să rezolvi, ar trebui să faci o mișcare f. amplă, în care toată industria să ia atitudine. Tot sportul să ia atitudine, ceea ce este f. greu, pentru că probabil se tem să facă ceva.

10:00 – Despre latura întunecată a narcisistului patologic. Narcisicul amenințat de performanța mai bună a altcuiva, reacționează denigrându-l pe celălalt

13:40 – Scad în timp beneficiile companiilor care se asociază cu influenceri lipsiți de valori (ex. Pușcăriași, smardoie, maneliști, etc)?

Podcastul Business Philosophy, care este moderat de Romeo Chiriac, este sprijinit de Aqua Carpatica.

Stiri recente

Eveniment dedicat presei sportive, la magazinul Alexandrion Experience

Un eveniment dedicat presei sportive a avut loc la magazinul Alexandrion Experience. Unde s-a socializat, s-a vorbit despre...