Te asteptam si pe retelel sociale

Pariuri Sportive

„Depășeste-ți limitele”, cu Robert Niță – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, intitulată „Depășește-ți limitele”. care va avea loc joi, 17 februarie, de la ora 22:00, îl va avea ca invitat special pe fostul fotbalist internațional Robert Niță.

Robert Niță este cunoscut mai ales pentru activitatea de la echipele Foresta Suceava și Rapid București. În sezonul 2000-2001 al Diviziei A a fost al treilea golgheter al competiției, cu 14 goluri (9 marcate pentru Foresta Suceava dintre care 2 marcate în poarta echipei Dinamo București în 2000).

Crescut în Ghencea, la juniorii Stelei, fostul atacant a mai evoluat la Corvinul Hunedoara, Cimentul Fieni, Oțelul Galați, a făcut parte din echipa Forestei Suceava care s-a impus cu 5-4 în Ștefan cel Mare, după ce Dinamo a condus cu 4-0. Apoi a mers la Rapid. Robert Niţă a rămas în memoria suporterilor ca simbol al Rapidului, anii săi de glorie fiind la gruparea din Giuleşti între 2000 şi 2004, pentru care a înscris 19 goluri şi a ajutat-o să câştige titlul în 2003.

 

A urmat prima sa experiență în afara țării, la Hapoel Beer Sheva, după care s-a întors în România, evoluând la Gloria Bistrița, Pandurii și Rocar. Robert Niță a pus ghetele în cui în Vietnam, la FC Cong Hanoi, unde a evoluat timp de doi ani.

Robert Niță a avut 2 reușite în 9 jocuri la reprezentativa U21 a României.

Jurnalistul Mihai Igiroșanu, Redactor Șef Revista Sport Magazin, va vorbi în cadrul Rubricii de Pariuri Sportive „Pontul Verde” despre strategii și metode de pariere, cum procedezi cu managementul banilor și tactici pentru a obține pariul verde.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica „Alegeri Potrivite”.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: