Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

De la Aachen la Bayern

Werder Bremen l-a curtat luni de zile. Borussia Dortmund a încercat să-l ademenească cu un salariu exagerat pentru un fotbalist care joacă abia de şase luni în Bundesliga, însă decizia lui Jan Schlaudraff a fost alta: Bayern Munchen!
Atacantul în vîrstă de 23 de ani joacă din decembrie 2004 la Alemannia Aachen, echipă cu care a promovat vara trecută în Bundesliga. în turul campionatului, Schaludraff a bifat 15 meciuri, reuşind în acelaşi timp şase goluri şi patru pase decisive. A devenit în scurt timp liderul echipei, mai ales în meciurile disputate în Cupa Germaniei, unde alături de românul Laurenţiu Reghecampf s-a numărat printre cei mai importanţi actori ai calificării în sferturile de finală ale competiţiei. în optimile de finală, Reghe înscria primele două goluri, în timp ce Schlaudraff îngropa, cu reuşita sa de 4-2, ultimele speranţe ale campioanei Germaniei de a trece în faza următoare. Impresionaţi de evoluţia tînărului atacant, oficialii de la Bayern nu au mai stat pe gînduri şi i-au oferit imediat un contract.

Reghe: Schlaudraff va ajunge mare 

Reporter: Laurenţiu, colegul tău Jan Schlaudraff a semnat cu Bayern Munchen, deşi a jucat doar cîteva meciuri în Bundesliga. Nu crezi că a făcut prea devreme acest pas?
Laurenţiu Reghecampf: Va ajunge abia în vară la Munchen, dar sînt convins că nu va avea nici un fel de probleme de acomodare. A evoluat în toamnă şi în naţionala Germaniei şi s-a descurcat bine. în plus, eu îl consider un jucător complet. O să ajungă un mare fotbalist, mai ales că va evolua la un club cu pretenţii, aşa cum este Bayern. 

Continuarea in SportMagazin powered by Kicker

Citeste mai multe!