David Popovici: „Să vă urmaţi visurile şi să munciţi pentru ele”

„Să vă urmaţi visurile şi să munciţi pentru ele”, este mesajul lui David Popovici, de Ziua Educaţiei şi a Profesorului. Mesajul este adresat copiilor şi adolescenţilor care vor veni la Astra Film Junior.

David Popovici se consideră „un băiat care înoată repede”.

„Vreau să vă spun să vă urmaţi visurile şi să munciţi pentru ele. Pentru că munca vă va aduce satisfacţii pe care nici nu vi le puteţi închipui. Să nu vă faceţi griji că munca e grea. Dacă o faci cu plăcere, totul vi se va părea uşor.

În acest proces, să nu uitaţi de şcoală, deoarece educaţia vă face puternici. Fiţi buni cu ceilalţi, ajutaţi-i pe cei care au nevoie şi înconjuraţi-vă cu oameni buni. Vă doresc vizionare plăcută şi o copilărie minunată”, a fost urarea sportivului.

David Popovici a cucerit în acest an 13 medalii, dintre care 11 de aur, la cele patru mari competiţii la care a participat.
Astra Film Junior, primul și cel mai complex program de educație prin cinema din România, are loc la Sibiu, în perioada 9-16 octombrie.
Gândit pentru trei categorii de vârstă (6+, 11+ şi 15+), programul educativ AF Junior include proiecţii cinematografice în săli de cinema. şi full-dome cinema 360 (Astra Film New Media Full Dome), urmate de activităţi didactice în săli de clasă. concurs de benzi desenate şi un atelier de film.
Astra Film Junior prezintă o selecţie din ceea ce este mai bun pe piaţă în materie de filme documentare narative pentru copii şi adolescenţi.

 

Prin filmele documentare selectate pentru ei, tinerii învață cum să reacționeze în fața prădătorilor sexuali din mediul online. (În plasa prădătorilor sexuali, 2020) şi care sunt efectele răspândirii rapide a intelighenței artificiale. – salvarea umanității sau, dimpotrivă, controlul total al acesteia („iHuman”, 2019).

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...