Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

David Popovici, copilul minune al înotului, a dat o nouă lovitură

David Popovici face senzație în bazin și în afara lui. Înotătorul român de 17 ani a atras atenția la capătul unui an fenomenal, care i-a adus și prima participare la Jocurile Olimpice.

El a semnat un nou contract de sponsorizare, alăturându-se brandului Arena, care produce echipamente și accesorii pentru înot.

Știrea a fost prezentată pe swimswam.com:

„Marca globală de îmbrăcăminte de apă Arena a semnat cu un tânăr de 17 ani, senzaționalul înotător la stilul liber David Popovici. El a intrat la Jocurile Olimpice din 2020 ca cel mai rapid înotător pe 100 m din lume în 2021 și a ajuns în finală atât la 100 m, cât și la 200 m la Tokyo.

În iulie 2021, cu doar două săptămâni înainte de Jocurile Olimpice, adolescentul a creat un interes major în lumea înotului când a doborât de două ori recordul mondial de juniori la 100 m liber la Campionatele Europene.

Născut pe 15 septembrie 2004, la București, Popovici a început înotul la Complexul Național Sportiv Lia Manoliu în copilărie la recomandarea medicului ortoped pentru a-și corecta micile deformări ale coloanei vertebrale. După ce a început sub îndrumarea antrenorilor Bogdan Stroe și Bogdan Manea, și-a perfecționat apoi tehnica cu Doina Potolea. La 9 ani l-a cunoscut pe Adrian Rădulescu, cu care se antrenează de atunci”.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: