Dan Petrescu rămâne în continuare antrenorul echipei CFR Cluj

CFR Cluj a anunţat într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că antrenorul Dan Petrescu va rămâne la conducerea echipei.

“În urma ultimelor speculaţii apărute în mass-media cu privire la posibila schimbare de pe banca tehnică a antrenorului echipei noastre. clubul CFR 1907 Cluj doreşte să facă anumite precizări.

Dan Petrescu are parte de încrederea conducerii clubului şi rămâne în continuare antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Tehnicianul echipei noastre a avut o discuţie cu patronul clubului, una bazată pe maturitate şi respect. iar scopul ambelor părţi s-a dovedit a fi, aşa cum era de aşteptat, unul comun. acela de a avea continuitate pe banca tehnică şi de a avea rezultate importante.

Rămânem o familie unită, aşa cum am fost mereu, iar pentru asta avem nevoie ca şi suporterii să fie în continuare alături de jucători. Dar şi de staff-ul tehnic, pentru că doar împreună vom reuşi să obţinem rezultate importante. aşa cum am făcut-o mereu în ultimii ani”. A precizat în comunicat gruparea CFR Cluj.

 

Stiri recente

Naţionala U20 a României, învinsă acasă cu 1-0 de Germania

Reprezentativa U 20 a României a fost învinsă, la Arad, cu scorul de 1-0, de selecţionata similară a Germaniei,...