PODCAST: Robert Niță, despre mafia pariurilor

 

Robert Niță a dezvăluit în cadrul PODCASTULUI Business Philosophy despre cum a fost anihilată într-o zi o rețea de pariuri ilegală din Vietnam. Rețeaua era alcătuită din 60 de persoane, dintre care 18 erau din anturajul echipei naționale.

Robert Niță a fost invitatul lui Romeo Chiriac la PODCASTUL Business Philosophy.

„Joi între 3 și 6 dimineața au intrat peste ei în case. Au ridicat vreo 60 de inși implicați în pariuri ilegale, dintre care vreo 18 din anturajul echipei naționale. printre care și fotbaliști. Dar și conducători, directori sportivi și alți oficiali din prima Divizie din Vietnam.

Joi până în ora 12 erau judecați și până vineri dimineață erau la Penitenciar. A durat 24 h să anihileze o rețea de pariuri ilegale, și i-a potolit. Era vorba de pariuri ilegale, de măsluirea unor rezultate, de bani negri. La fel ca și la noi, dacă ești jucător activ nu poți să pariezi, nici nevasta, nici amanta, nici tatăl.

Doar cei care se retrag pot să parieze. A fost așa rapid, că acolo e ca un fel de dictatură controlată. Au intrat dur peste ei și au dus industria pariurilor în zona legală. Și acolo sunt fotbaliști care sunt imaginea unor case de pariuri, ca și la noi. Cred că unul care a trecut prin fotbal le vede mult mai bine decât un foarte bun statistician”. a declarat Robert Niță.

Crescut în Ghencea la juniorii Stelei, fostul atacant a mai evoluat la Rapid, Corvinul Hunedoara, Cimentul Fieni, Oțelul Galați

  • a făcut parte din echipa Forestei Suceava care s-a impus cu 5-4 în Ștefan cel Mare, după ce Dinamo a condus cu 4-0. meci în care a înscris două goluri.

  • Apoi a mers în Giulești, unde a rămas în memoria suporterilor ca simbol al Rapidului. Anii săi de glorie de la gruparea din Giuleşti au fost între 2000 şi 2004. când a înscris 19 goluri. şi a ajutat-o să câştige titlul în 2003.
  • Tot aici a lansat celebrul slogan „Sunt Bun dar nu mă vede nimeni”.
  • A urmat prima sa experiență în afara țării, la Hapoel Beer Sheva, după care s-a întors în România, evoluând la Gloria Bistrița, Pandurii și Rocar.
  • Robert Niță a pus ghetele în cui în Vietnam, la FC Cong Hanoi, unde a evoluat timp de doi ani.

Podcastul Business Philosophy este realizat de Clubul Media Business cu sprijinul Aqua Carpatica și bug52.ro.

Stiri recente

Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold, scor 28-27, în turul sferturilor European League, la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a învins, acasă, echipa daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale European...