Poștașu, suporterul FC U Craiova, a fost amendat. A intrat în conflict cu Săpunaru! „Dacă făceam un asemenea lucru ce pățeam? Nu se poate așa ceva”

FCU Craiova a bătut, scor 1-0, pe Rapid, în etapa zece a Superligii,  la Târgu Jiu, pe Stadionul Municipal.

Au fost mai multe episoade conflictuale, unul dintre ele fiind între căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru, și un suporter al echipei oltene, cunoscut după porecla Poștașu.

Acum, Ovidiu Mihăilescu, fanul respectiv, a primit din partea Jandarmeriei o interdicție de un an pe stadioane.

Poștașu îl atacă pe Săpunaru

„Este adevărat. Am primit hârtia de la Jandarmerie și sunt șocat. M-am ales cu o interdicție de un an pe stadioane, deoarece mi s-a adus la cunoștință că am aruncat cu scuipat către jucătorii Rapidului. Da, ați auzit bine. Mi se spune că am aruncat cu scuipat. Așa scrie pe hârtie. Recunosc că am scuipat și nu trebuie nicio probă video, dar am făcut asta după ce am fost scuipat de către Săpunaru. Pe imagini se vede cum scuipă Săpunaru, dar și un alt jucător de la Rapid. Ei nu primesc nicio sancțiune?

Imaginile cu acești doi fotbaliști nu le văd domnii jandarmi? Domnilor jandarmi, dar la Severin nu luați nicio măsură după ceea ce s-a întâmplat acolo la partida dintre CSU și Farul? Se spune că băiatul șefului Jandarmeriei Craiova este angajat la CSU. Așa mi s-a transmis. Se spune că acest băiat e magazioner la CSU, iar el este cel care a vrut să fure de pe gard un banner de la Farul și este cel care pe poze se vede cum dă cu piciorul într-un fan de la Farul.

Cu el nu luați nicio măsură? Acolo nu au fost probleme de organizare? Cum se împarte dreptatea în România? Vreau să văd și eu dacă împotriva lui Săpunaru, cel care pe imagini se vede cum bruschează un jandarm, scuipă suporterii și vrea să sară cu mine la bătaie, se bate cu lumea pe la vestiare, se vor lua sancțiuni dure de către cei de la Comisii! Domnilor jandarmi, pe imaginile video se vede clar cum Săpunaru vă bruschează un om aflat în misiune. Eu dacă făceam un asemenea lucru ce pățeam? Nu se poate așa ceva”, a declarat „Poștașu”, potrivit celor de la ProSport.

Foto: Facebook.com/FCRapid1923oficial

Stiri recente

Valencia a interzis accesul Netflix pentru un documentar despre Vinicius

Marca notează că Valencia a interzis accesul Netflix pe stadionul Mestalla la meciul de sâmbătă, cu Real Madrid, în...