Dan Petrescu, după victoria CFR-ului în fața celor de la Slavia Praga: „Victoria asta e mai mare şi decât cea cu Celtic. Este jumătate de minune”

Dan Petrescu a declarat că victoria cu 1-0 reușită pe terenul cehilor de la Slavia Praga, în Grupa G a Conference League, este o minune.

Marcatorul unicului gol din meciul Slavia Praga – CFR Cluj a fost Rangelo Janga (minutul 45).

În celălalt duel al grupei, FC Ballkani a învins-o pe Sivasspor cu 4-3. În Conference League, cealaltă echipă românească, FCSB, a pierdut.

„Exact ce am zis înainte de meci: trebuie să avem un portar inspirat, să avem puţin noroc, am ţinut doi atacanţi, chiar dacă au venit peste noi şi ne-au dominat. În opinia mea, nu ştiu dacă a câştigat vreo echipă aici la Praga, cred că doar Barcelona. Pentru mine, victoria asta e mai mare şi decât cea cu Celtic din deplasare, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic. Un joc excelent. Mi se pare că este jumătate de minune această victorie, care ne face, nu ne face, să intrăm şi noi în calcule pentru calificare. Am pierdut nemeritat cu Sivasspor, astăzi am câştigat cu noroc. Oricine vine aici câştigă doar cu noroc”, a spus Dan Petrescu la Pro Arena.

Antrenorul a mai spus că: „Spiritul de echipă a fost foarte bun. Nu ştiu cum puteai să câştigi altfel aici, pentru că jucătorii lor au un joc de atac fantastic. Mă bucur foarte mult, am făcut multe lucruri bune la CFR, dar ştiţi şi voi cum e: la prima înfrângere se uită. Eu sunt mulţumit de munca mea şi îmi văd de treaba mea în continuare. Au voie să bea o bere băieţii. Eu nu beau bere, o să beau ceai”.

Stiri recente

Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold, scor 28-27, în turul sferturilor European League, la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a învins, acasă, echipa daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale European...