Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Cupa Mondială de rugby 2019, o ediție a recordurilor! Peste 1,8 milioane de bilete au fost vândute

A noua ediție a Cupei Mondiale a fost una a recordurilor! Au fost vândute 1.84 de milioane de bilete, în timp ce meciul dintre Japonia și Scoția a fost vizionat de 54,8 milioane de telespectatori. Cel mai bun jucător al anului a fost desemnat sud-africanul Pieter Steph du Toit.

Organizată în premieră în Asia, Cupa Mondială de rugby a fost o rețetă câștigătoare din punct de vedere financiar, dar și cu un impact puternic de imagine. Pentru cele 48 de meciuri s-au vândut un număr de 1.84 de milioane de bilete, o proporție de 99,3 la sută din ofertă.

Audiența mondială de televiziune s-a ridicat la 400 de milioane de telespectatori, iar accesările video pe site-ul oficial al competiției a fost de 1,7 miliarde. Din nefericire, în timpul Cupei Mondiale a lovit și taifunul Hagibis, care a dus la moartea a 89 de persoane și a provocat pagube materiale de peste 9 milioane de dolari.

Africa de Sud a câștigat pentru a treia oară Cupa Mondială după victoria din finală împotriva Angliei și a egalat Noua Zeelandă la trofee cucerite. Jucătorul anului a fost desemnat flankerul sud-african Pieter Steph du Toit, iar Rassi Erasmus, selecționerul Springboks, a fost desemnat cel mai bun antrenor.

A fost anul Africii de Sud, care s-a impus și în Rugby Championship și a cucerit Cupa Mondială,  chiar dacă a pierdut o partidă, cea de debut în fața Noii Zeelande.

Următoarea Cupă Mondială se va desfășura în Franța în 2023, în timp ce, pentru edițiile din 2027 și 2031, și-au arătat interesul Statele Unite, Argentina, Australia și Rusia.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: