Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Cum să aduci în casa ta, decorul din The Queen’s Gambit

Vedeta celui mai recent serial de succes al lui Netflix The Queen’s Gambit este un campion fictiv de șah cunoscut sub numele de Beth Harmon, dar dacă ne întrebați accentul se pune pe decorul în stil grandmillennial al casei lui Beth din anii 1960 și cu siguranță nu ne puteți învinui.

Este în creștere un nou val de influenceri de design, de natură nostalgică și de inspirație tradiționalistă, numit recent „grandmillennials. Istoria se repetă adesea, mai ales când noile generații redescoperă tendințele de decorare din deceniile trecute. Dacă ai admirat vreodată pernele cu vârfuri ale bunicii tale sau ai râvnit la porțelanul bunicii tale, nu ești singur. Mulți tineri designeri (și clienții lor) îmbrățișează designul clasic, combinând elemente de tradiționalism pentru a crea ceva complet nou – o estetică aprobată de Instagram numită „ stil grandmillennial”.

Sunteți gata să adăugați un mic stil grandmillennial propriei case? Aceste alegeri vă vor duce acolo în cel mai scurt timp. Citiți mai departe pentru a descoperi semnele distinctive ale stilului grandmillennial și a explora cinci interioare de design care sărbătoresc clasicismul, de la chintz și bambus, la pliuri, modele și multe altele!

Care sunt elementele stilului grandmillennial?

Accentele și accesoriile populare ale mileniilor includ abajururi plisate, imprimeuri botanice, lenjerie de pat monogramată și tapet classic.Mobilierul prezintă adesea elemente de design tradiționale, cum ar fi smocuri, plinte, trestie sau detalii de răchită. Antichitățile sunt, de asemenea, esențiale pentru această estetică.

Camerele descrise de-a lungul seriei de pe Netflix încapsulează perfect perioada de timp, prezentând modele atrăgătoare și forme care au definit decorul anilor 1960 și începutul anilor 1970. Totuși, la fel de des este cazul designului, ceea ce se întâmplă în trecut revine. Acest stil de design destul de nou dublat, caracterizat de dragostea de chintz, de mobilierul tradițional și de utilizarea liberală a pastelurilor, inundă Instagramurile influencerilor de design și de modă deopotrivă … și acum, ecranele noastre Netflix.

Amestecarea modelelor și tapetul cu model sunt ambele regine atunci când vine vorba de stilul milenar. Această selecție în carouri amintește de culorile și modelele găsite în camere din seturile „The Queen’s Gambit”. Încercați-l într-o cameră bej sau folosiți-l pentru a crea un perete de accent în spatele unui pat.

Perdele luxuriante de catifea – Faceți acest stil similar pentru a adăuga ceva dramă dormitorului sau folosiți-le pentru a împărți spațiile de locuit din studioul dvs.

Scaunele suspendate din ratan devin, de asemenea, mai populare ca niciodată.

Albastrul și albul sunt întotdeauna un combo clasic de culoare și veți observa că aceste frumusețe arată chiar mai bine în perechi.

Abajururi plisate și în formă de clopot – Abajururile în formă de clopot și plisate vă fac iluminarea să pară și mai confortabilă și este una dintre cele mai simple modalități de a oferi spațiului dvs. estetica clasică Grandmillennial.

Set de ceai floral chintz – Nu mai sunt doar pentru servirea animalelor noastre de pluș! Aceste seturi de ceai chintz floral sunt un alt truc de granny chic, pentru a adăuga o pata de culoare în bucătăria ta.

Oglinzi cu frunze de aur – Nimic nu spune „Grand” ca o oglindă mare de aur și are sens că iubitorii de decor Grandmillennial le folosesc pentru a da tonul unei camere.Aceste oglinzi de aur Granny chic pot oferi spațiului dvs. o atingere de decor vintage potrivită.

Un design bine editat este cheia pentru a scoate în evidență aspectul grandmillennial într-un mod mai atemporal decât vechi. Fii selectiv în timp ce accesorizezi pentru a evita un aspect excesiv de aglomerat. Alege țesături în modele îndrăznețe, dar păstrați paleta de culori strânsă și consistentă, astfel încât aspectul să fie stratificat și confortabil, nu haotic. Mai presus de toate, decorați cu ceea ce vă place.

Dacă îți place acest stil de design interior apelează la o firma de design interior Timisoara, ca să te simți ca în The Queen’s Gambit în casa ta.

Citeste mai multe!