Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Cristiano Ronaldo va ramane la Manchester

Unul dintre cei mai buni tineri fotbalişti din lume, portughezul Cristiano Ronaldo, este dorit în continuare la Manchester United iar englezii sunt gata să-i ofere o nouă înţelegere scadentă în 2012 şi un salariu anual de 8.000.000 euro.

Căutat cu insistenţă de mai multe cluburi importante din Europa şi în special de granzii Spaniei, FC Barcelona şi Real Madrid, Cristiano Ronaldo, al cărui contract cu Manchester United expiră în 2010, este pregătit să-şi prelungească şederea în Anglia.

Reprezentanţii fotbalistului şi cei ai lui Manchester United vor discuta la începutul lunii februarie posibilitatea ca portughezul să-şi prelungească înţelegere cu echipa lui Sir Alex Ferguson până în 2012 iar lidera din Premier League este pregătită să-i ofere un salariu anual de 8.000.000 euro.

Portughezul Cristiano Ronaldo este o extremă de 22 de ani promovat de Ladislau Boloni la Sporting Lisabona pe când avea numai 17 ani şi care de la Sporting a ajuns direct la actualul său club, Manchester United, Ronaldo marcând 33 de goluri în 140 de meciuri jucate pentru cele două cluburi şi 15 goluri în 43 de selecţii pentru naţionala Portugaliei.

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: