Craiovenii vor sa joace pe stadionul Extensiv

Oficialii grupării Universitatea Craiova doresc ca formaţia antrenată de Ştefan Stoica să dispute meciurile de pe teren propriu din returul sezonului 2006/2007 pe stadionul Extensiv, deşi iniţial anunţaseră că acestea se vor juca la Caracal, potrivit Mediafax.

„Vom lua în aceste zile legătura cu proprietarii stadionului (n.r. – fraţii Eugen şi Nicu Mihăilescu) şi cred că şi ei vor fi încântaţi de această variantă. Şi jucătorii noştri au fost receptivi la acestă idee pentru că Ciucă, Săceanu sau Bornescu au debutat în fotbalul mare pe acel gazon”, a declarat vicepreşedintele Universităţii, Silvian Cristescu (foto).

Iniţial, oficialii olteni intenţionau ca Universitatea să dispute la Caracal ultimele cinci partide de pe teren propriu din ediţia 2006/2007 a Ligii I, însă s-au răzgândit şi doresc să mute echipa cât mai repede pe arena Estensiv, pentru a putea demara lucrările de modernizare a stadionului „Ion Oblemenco”. Acestea vor consta în refacerea gazonului, sub care va fi montată o instalaţie de încălzire, în acoperirea unei mari părţi din tribuna a II-a şi aducerea tribunei oficiale la standarde europene.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...