Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

CRAIOVA – DINAMO/ Razboi total in Banie

La sfârşitul săptămânii, Universitatea Craiova primeşte vizita rivalilor de moarte din Ştefan cel Mare. După ce i-au bătut în primăvară cu 2-0, oltenii speră să repete rezultatul în jocul de sâmbătă seară, deşi pe bancă Universităţii nu se mai află italianul Nicolo Napoli. În schimb, „câinii” merg în Bănie cu gândul la revanşă, la primul meci oficial cu Dario Bonetti antrenor

Noul sezon al Ligii I debutează cu un meci şoc. Sâmbătă seară, pe stadionul „Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova întâlneşte pe Dinamo. Dacă în primăvară „câinii” mergeau în Bănie din postura de favoriţi şi se vedeau învinşi, scor 0-2, acum situaţia este cu totul diferită. Ambele echipe şi-au schimbat antrenorul. În Ştefan cel Mare, în locul lui Mircea Rednic a venit Dario Bonetti, în timp ce pe banca Ştiinţei, Nae Ungureanu l-a înlocuit pe italianul Nicolo Napoli.

Dinamo a deziluzionat în meciurile de verificare din ultima lună, fiind învinsă chiar şi de o echipă de liga a şasea franceză. Cu toate acestea, în ultimul „amical”, alb-roşii s-au înclinat doar cu 0-1 în faţa campioanei Portugaliei, FC Porto, după o partidă destul de echilibrată.

De partea cealaltă, Universitatea a impresionat plăcut în jocurile din pauza competiţională, reuşind şi un rezultat de egalitate, 1-1, în compania italienilor de la Lazio. La capitolul plecări surprinde împrumutul, fără nicio pretenţie financiară, a internaţionalului de tineret Cosmin Gângioveanu la FC Vaslui, echipă care i-a scos, practic, pe olteni din cupele europene, după victoria cu 1-0 de pe „Ion Oblemenco”, din ultima etapă a sezonului trecut.

Duel Tamaş – Şoavă

La meciul de sâmbătă seară, doi buni prieteni vor fi „duşmani” timp de 90 de minute. Dinamovistul Gabi Tamaş şi olteanul Florin Şoavă au jucat amândoi, în urmă cu cinci ani la Spartak Moscova. De atunci, pe cei doi îi leagă o prietenie adevărată. „Nu vorbesc cu Şoavă înainte de meci, mai ales acum cu stenogramele astea. Nu ne permitem nici măcar să mai facem câte o glumă. Ce ştii ce mai apare după aceea prin ziare? O să povestim mai mult după meci ca să nu se mai speculeze şi pe tema aceasta. Ar fi chiar culmea”, explică Tamaş de ce a refuzat să-şi sune prietenul înainte de derby-ul Universitatea Craiova – Dinamo.

„Ştiu bine că este o rivalitate foarte mare, că cei de la Craiova sunt extrem de motivaţi când joacă împotriva lui Dinamo, dar noi avem de luat o revanşă în faţa lor pentru ce s-a întâmplat în primăvară”
Gabriel Tamaş – Dinamo

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...