Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

CRAIOVA – DINAMO/ Razboi total in Banie

La sfârşitul săptămânii, Universitatea Craiova primeşte vizita rivalilor de moarte din Ştefan cel Mare. După ce i-au bătut în primăvară cu 2-0, oltenii speră să repete rezultatul în jocul de sâmbătă seară, deşi pe bancă Universităţii nu se mai află italianul Nicolo Napoli. În schimb, „câinii” merg în Bănie cu gândul la revanşă, la primul meci oficial cu Dario Bonetti antrenor

Noul sezon al Ligii I debutează cu un meci şoc. Sâmbătă seară, pe stadionul „Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova întâlneşte pe Dinamo. Dacă în primăvară „câinii” mergeau în Bănie din postura de favoriţi şi se vedeau învinşi, scor 0-2, acum situaţia este cu totul diferită. Ambele echipe şi-au schimbat antrenorul. În Ştefan cel Mare, în locul lui Mircea Rednic a venit Dario Bonetti, în timp ce pe banca Ştiinţei, Nae Ungureanu l-a înlocuit pe italianul Nicolo Napoli.

Dinamo a deziluzionat în meciurile de verificare din ultima lună, fiind învinsă chiar şi de o echipă de liga a şasea franceză. Cu toate acestea, în ultimul „amical”, alb-roşii s-au înclinat doar cu 0-1 în faţa campioanei Portugaliei, FC Porto, după o partidă destul de echilibrată.

De partea cealaltă, Universitatea a impresionat plăcut în jocurile din pauza competiţională, reuşind şi un rezultat de egalitate, 1-1, în compania italienilor de la Lazio. La capitolul plecări surprinde împrumutul, fără nicio pretenţie financiară, a internaţionalului de tineret Cosmin Gângioveanu la FC Vaslui, echipă care i-a scos, practic, pe olteni din cupele europene, după victoria cu 1-0 de pe „Ion Oblemenco”, din ultima etapă a sezonului trecut.

Duel Tamaş – Şoavă

La meciul de sâmbătă seară, doi buni prieteni vor fi „duşmani” timp de 90 de minute. Dinamovistul Gabi Tamaş şi olteanul Florin Şoavă au jucat amândoi, în urmă cu cinci ani la Spartak Moscova. De atunci, pe cei doi îi leagă o prietenie adevărată. „Nu vorbesc cu Şoavă înainte de meci, mai ales acum cu stenogramele astea. Nu ne permitem nici măcar să mai facem câte o glumă. Ce ştii ce mai apare după aceea prin ziare? O să povestim mai mult după meci ca să nu se mai speculeze şi pe tema aceasta. Ar fi chiar culmea”, explică Tamaş de ce a refuzat să-şi sune prietenul înainte de derby-ul Universitatea Craiova – Dinamo.

„Ştiu bine că este o rivalitate foarte mare, că cei de la Craiova sunt extrem de motivaţi când joacă împotriva lui Dinamo, dar noi avem de luat o revanşă în faţa lor pentru ce s-a întâmplat în primăvară”
Gabriel Tamaş – Dinamo

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: