Coreea de Sud a pierdut meciul cu Ghana! „Nu e echitabil”

Înfrângerea în faţa Ghanei nu este echitabilă crede selecţionerul naţionalei Coreei de Sud, Paulo Bento, după meciul pierdut de echipa sa în Grupa H a Cupei Mondiale din Qatar.

“Am jucat suficient de bine pentru a câştiga. Evident că am făcut greşeli, dar la sfârşit am avut destule ocazii ca să întoarcem soarta jocului. Nu a fost un rezultat echitabil, nu sunt mulţumit de rezultat, ci de prestaţie”, a spus selecţionerul portughez al Coreei de Sud.

Paulo Bento a văzut cartonaşul roşu fiindcă a protestat după ce arbitrul a fluierat finalul jocului când Coreea de Sud se pregătea să execute un corner. Bento nu va putea lua loc pe banca tehnică la ultimul meci din grupă, împotriva Portugaliei, naţională pe care a pregătit-o între 2010 şi 2014.

Coreea de Sud a pierdut meciul cu Ghana! „Nu e echitabil”

În primul său meci la CM 2022, Coreea de Sud a remizat cu Uruguayul (0-0).

Ghana s-a impus prin golurile înscrise de Mohammed Salisu (24) şi Mohammed Kudus (34, 68), dând dovadă de mult pragmatism. Pentru Coreea de Sud, care a dominat jocul şi a atacat în valuri, dar steril în marea majoritate a timpului, a punctat Guesung Cho (58, 61).

Ghana, care pierduse în faţa Portugaliei la debut (2-3), speră acum la optimi, înaintea ultimului său meci, cu Uruguayul, în timp ce Coreea de Sud păstrează şanse matematice.

Luni are loc şi celălalt meci din grupă, Portugalia – Uruguay (Lusail Stadium- Al Daayen, 21:00), iar pe 2 decembrie se vor juca ultimele partide, Ghana – Uruguay (Al Janoub Stadium – Al Wakrah, 17:00) şi Coreea de Sud – Portugalia (Education City Stadium – Doha, 17:00).

Stiri recente

Mbappé, invitat la un dineu la Palatul Elysee alături de preşedintele Macron şi emirul Qatarului

Kylian Mbappé a primit o invitaţie pentru a participa la un dineu oficial la Palatul Elysée alături de preşedintele...