Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Cine sunt câștigătorii Trofeului „Esther Jordi” la fotbal tenis de la Izvorani

Trofeul Internațional „Esther Jordi” la fotbal tenis, edițiile III și IV, s-a desfășurat la sfârșitul lunii noiembrie, la Complexul Olimpic de la Izvorani.

Competiția a reunit peste 20 de sportivi din 12 țări în calificări, din țări cu tradiție în acest sport precum Ungaria, România, Franța, Cipru, Danemarca, Albania sau Slovacia.

Iar în faza finală a Concursului Internațional sponsorizat și de Aqua Carpatica au concurat câte 8 sportivi în probele de simplu, atât la băieți, cât și la fete.

La fete trofeul a fost câștigat de Anemaria Gherghel, cea mai bună jucătoare din lume. Ân timp ce la băieți competiția a fost câștigată de Răzvan Vornicu.

De asemenea, delegația României a cucerit 11 medalii de aur, una de argint și una de bronz în cadrul Campionatului Mondial de Fotbal Tenis, care a avut loc în perioada 29 septembrie – 3 octombrie, la Centrul Olimpic Român Sydney 2000 de la Izvorani.

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: