Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

Chelsea și goana pentru top 4. Reușesc băieții lui Thomas Tuchel să treacă de Norwich City?

Premier League continuă să fie cel mai intens și pasionant campionat al planetei. Drama, întorsăturile de situație și luptele duse până în ultima secundă vor face mereu deliciul fanilor. Club foarte simpatizat și în România, Chelsea se luptă în acest an pentru un loc în top 4. O astfel de poziție garantează prezența în sezonul viitor al grupelor UEFA Champions League, ceea ce are ramificații extraordinare la nivel de buget și imagine.

 

Ratarea locurilor care oferă accesul în grupele Ligii Campionilor ar fi considerat un eșec de proporții, pentru un club de calibrul lui Chelsea. În drumul lor către un final de sezon pozitiv, The Blues trebuie sa treacă peste o echipă motivată și ea să lupte, dar din alte motive. Este vorba despre Norwich City, formație care luptă din greu pentru salvarea de la retrogradare.

Sprintul lui Chelsea către Top 4: deplasare cheie pe Carrow Road

Sezonul 2021-2022 a fost unul destul de bogat în satisfacții, pentru fanii formației de pe Stamford Bridge. Aceștia s-au bucurat, în startul actualei stagiuni, de succesul înregistrat în Supercupa Europei, pe care au cucerit-o în fața lui Villarreal. Au urmat un parcurs satisfăcător în campionat și Liga Campionilor, precum și trofeul Campionatului Mondial al Cluburilor, adjudecat în luna februarie. Din nefericire pentru fanii londonezilor, aceștia au pierdut finala Cupei Ligii, contra lui Liverpool.

 

Pentru Thomas Tuchel și băieții săi, mai rămân trei competiții care trebuie tratate cu maximă responsabilitate. Este vorba despre Cupa Angliei, Liga Campionilor și Premier League. În Premier League, miza este top 4, iar deplasarea de la Norwich este un excelent prilej pentru acumularea unor puncte esențiale.

 

Chelsea se află în luptă directă pentru pozițiile 3-4 cu Manchester United, Arsenal, Tottenham Hotspur și West Ham United. Pentru echipa lui Thomas Tuchel, finalul de sezon în Premier League se anunță unul destul de accesibil, fără dueluri de foc. Singura deplasare greu de abordat este cea de pe Old Trafford, acolo unde Chelsea o va înfrunta pe Manchester United la jumătatea lunii mai.

 

Însă meciul de la Norwich este unul dintre cele care pot părea mai ușoare pe hârtie decât în realitate. Oamenii lui Dean Smith se află și ei într-o cursă extrem de provocatoare, la capătul căreia speră să rămână în Premier League. Considerați de mulți fani drept o echipă fără șanse de menținere pe prima scenă a Angliei, cei de la Norwich se agață cu disperare de orice speranță și speră să scoată măcar un punct în fața campioanei lumii.

 

Pentru pariori, meciul de le Carrow Road este unul extrem de atractiv, prin prisma opțiunilor de pariere tentante pe care le oferă. Un număr mare de goluri reușite de elevii lui Tuchel, care își caută liniștea, nu este de exclus din calcule. De asemenea, surpriza pe care ar putea-o provoca gazdele oferă și ea cote interesante. Poți să vezi mai multe detalii despre pariere aici și profită de oferta excelentă pe care SportingBet.ro o pune la dispoziție pentru această partidă.

 

Meciurile din Premier League sunt mereu atractive pentru pariuri. Golurile, cartonașele, dar și autogolurile sau penalty-urile sunt evenimente la ordinea zilei. Profită și tu și bucură-te la maximum de cel mai tare campionat al planetei!

 

Sursa foto: Unsplash.com

 

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...