Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

CFR Cluj a transferat un islandez de nationala

Clubul de fotbal CFR 1907 Cluj si Astana, formatie din prima liga a Kazahstanului, au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucatorului islandez Runar Mar Sigurjonsson la gruparea din Gruia, potrivit site-ului campioanei Romaniei.
”CFR este o echipa buna, am auzit doar lucruri pozitive despre club, despre oras. Pentru mine a fost o decizie usoara sa ma alatur echipei. Am amintiri de aici, am simtit pe propria piele cum e sa joci impotriva CFR-ului, iar acum sunt fericit ca am ajuns sa joc la Cluj”, a declarat islandezul.

”Cred ca sunt un jucator care munceste din greu, incerc sa dau totul pentru echipa, sa marchez, sa dau pase decisive”, a precizat Runar Mar Sigurjonsson.

Cu o vasta experienta in primele esaloane din Islanda (Valur Reykjavik), Suedia (GIF Sundsvall), Elvetia (Grasshopper Zurich si FC St. Gallen), respectiv Kazahstan (FC Astana), Runar Mar Sigurjonsson (30 de ani) a castigat Cupa Ligii Islandei (2011), campionatul Kazahstanului (2019), respectiv Supercupa Kazahstanului (2020).

”Pasator desavarsit, cu o viziune de joc remarcabila in linia mediana, Runar se lauda si cu o serie de goluri spectaculoase marcate de-a lungul carierei, in ultimii ani fiind jucator-cheie la FC Astana, fosta adversara a echipei noastre in preliminariile Ligii Campionilor 2019-20”, este descris islandezul.

Sigurjonsson are 29 de meciuri si un gol pentru Islanda, facand parte din lotul nordicilor la Euro 2016.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: