Cea mai celebră pereche din tenisul mondial se va retrage în 2020

Gemenii Bob şi Mike Bryan, care formează cea mai de succes echipă de dublu din istorie, au anunţat că se vor retrage din tenis după US Open, ediția din 2020.

Tenismenii americani în vârstă de 41 de ani au jucat primul lor Grand Slam tot la US Open, în 1995. În palmaresul lor figurează 16 trofee la turneele de Grand Slam: două la French Open, şase la Australian Open, trei la Wimbledon şi cinci la US Open. În total, ei au obţinut 118 de titluri, dintre care 39 la turneele de 1.000 de puncte. Bob şi Mike Bryan au terminat zece sezoane pe primul loc mondial, ocupând această poziţie timp de 438 de săptămâni. În 2007, au contribuit la câştigarea Cupei Davis de către SUA, iar în 2012 au câştigat medalia de aur la Londra. 

“Eu şi Mike am decis să terminăm sezonul 2019 după US Open, chiar dacă aveam toate şasnele de a ne califica la Turneul Campionilor. După lungi discuţii, am decis că ar fi preferabil să ne odihnim şi să ne întărim corpurile pentru 2020, care va fi ultimul nostru sezon în circuit”a declarat Bob Bryan.

Stiri recente

Răzvan Lucescu a câștigat cu PAOK Salonic campionatul în Grecia. Ce a spus antrenorul român

PAOK Salonic, echipa unde antrenează Răzvan Lucescu, e campioana Greciei. Trupa românului a câștigat cu 2-1 partida cu Aris. PAOK...