Ce vrea să facă David Popovici și cum a celebrat recordul mondial! „Nu exclud varianta asta”

David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber, la Campionatele Europene de nataţie, cu un nou record mondial, 46 sec 86/100.

El a câștigat și aurul la 200 metri liber, luni, la marea competiție din Italia.

David Popovici a primit titlul de cel mai bun sportiv în probele masculine, la Campionatele Europene de la Roma.

Ce vrea să facă David Popovici și cum a celebrat recordul mondial! „Nu exclud varianta asta”

„Îmi doresc de când mă ştiu să devin cel mai rapid din istorie la ceva. Sper ca recordul meu să reziste cât mai mult, dar în acelaşi timp, sper să vină cineva să poată să-l bată şi după care să ne întrecem de la egal la egal, însă nu exclud varianta de a-l bate eu curând.

Aşa că, fix recordul ăsta nu va rezista foarte mult, o să vin eu din urmă, din urma mea. Nu ştiu dacă o să mi se spună arogant pentru ca spun asta, dar cel mai mult m-a emoţionat recordul meu mondial şi cum m-am simţit imediat după ce am reuşit performanţa asta, când ieşeam din apă, când mă aplauda absolut toată tribuna, lumea era în delir şi a fost foarte emoţionant şi unic”, a declarat David Popovici.

Cum a sărbătorit recordul mondial: „În seara cu recordul mondial am comandat nişte pizza la hotel, am pus masa de masaj pe hol şi am întins pizzele pe masă, am băut nişte apă, suc şi cam asta a fost, adică am fost foarte puţini oameni, eu şi echipa mea şi părinţii mei și cam asta a fost, aşa am sărbătorit noi”.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...