Ce pasiune secretă are Elena Chiriac. La ce vârstă a câștigat primul ei concurs de eseuri

(de Laurențiu Ciornei)

Despre marile pasiuni (natație și taekwondo WT) ale Faimoasei Elena Chiriac, componentă a echipei Vulturilor din reality-show-ul Survivor România de la Pro TV, ce are loc în Republica Dominicană, am mai scris AICI, respectiv AICI

Sau despre cum Elena a făcut trecerea de la tatami sportului olimpic taekwondo WT către industria de enterteiment am scris AICI.

Însă, ce multă lume nu știe, este că fosta finalistă de la Ferma Vedetelor, Elena Chiriac, are o pasiune secretă. Anume, literatura.

Încă de mică, de la vârsta de 8 ani, Elena Chiriac a dovedit abilități în această direcție, câștigând un concurs de eseuri organizat de Simona Tache –  vezi AICI – https://www.simonatache.ro/2010/02/15/cine-primeste-pizza-pe-viata/

Premiul concursului câștigat de Elena Chiriac a constat în pizza pe viață.

Titlul poveștii cu care Elena a câștigat concursul a fost “Dorință la o stea căzătoare”, eseul avându-l ca personaj principal pe Tanu, motănelul ei de atunci.

După ceva vreme, Elena a intenționat cu ajutorul tatălui ei să publice o carte motivațională, având ca interpretări tema stelei căzătoare, anume moartea, respectiv împlinirea dorinței:

”Una din tema cărții este despre dispariția și revenirea animalului favorit, motănelul Tanu. Altă temă abordează dubla interpretare a stelei căzătoare, moartea, respectiv împlinirea dorinței. Mi-am propus să fie o carte motivațională, atât pentru copii, cât și pentru adulți, în stilul Micului Prinț. Cartea se numește ‘Dorința la o Stea Căzătoare. Tanu'”, a declarat Elena.

Însă proiectul cărții a fost întrerupt pentru o vreme din cauza studiilor în Anglia, apoi a pandemiei.

 

 

Stiri recente

David Popovici, patru medalii de aur la Campionatul Național

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot...