Ce costuri implica filmarile si videografiile pentru un eveniment

Costurile aferente unei filmari realizate de mine impreuna cu un clip realizat de videograf nunta pentru evenimentul dumneavoastra sunt destul de accesibile, mai ales daca va propuneti sa ramaneti cu amintiri frumoase petrecute alaturi de persoanele dragi. Pentru a avea parte de astfel de amintiri nu ezitati sa ne contactati, de preferat cu ceva timp inainte de eveniment.

Detinem 4 modele de oferte pentru 2 tipuri de evenimente, si anume:

Oferta video nunta pachet 1 costa 700€

Prezenta unui videograf pe tot parcursul evenimentului. Filmarea evenimentului cu o camera mirrorless. Editarea materialului (1h30). Clipul nuntii (aprox. 3 minute). Full HD livrat online + stick usb.
Oferta video nunta pachet 2 costa 1000€

Prezenta unui videograf + cameraman pe tot parcursul evenimentului. Filmarea evenimentului cu doua camere mirrorless. Editarea materialului (1h30). Clipul nuntii (aprox. 3 minute). Full HD livrat online + stick usb.

Oferta video botez pachet 1 costa 500€

Prezenta unui videograf pe tot parcursul evenimentului. Filmarea evenimentului cu o camera mirrorless. Editarea materialului (1h – 1h30). Clipul botezului (aprox. 3 minute). Full HD livrat online + stick usb.

Oferta video botez pachet 2 costa 700€

Prezenta unui videograf + asistent pe tot parcursul evenimentului. Filmarea evenimentului cu doua camere mirrorless. Editarea materialului (1h – 1h30). Clipul botezului (aprox. 3 minute). Full HD livrat online + stick usb.

Avansul este de 20% din valoarea contractului si 80% in termen de 2-3 zile de la data evenimentului.

Daca tarifele noastre vi se par cam nepotrivite, va sugeram sa faceti o solicitare pentru o oferta personalizata.

Pentru a avea parte de un cameraman profesionist care sa capteze momentele unice din acel eveniment, cum ar fi pentru o nunta, la sosirea tortului, la taierea lui, cand acolo trebuie sa ii surprinzi pe nuntasi dar si pe nasi, sa ai o lumina si un cadru perfect, ca mimica fetei sa fie vizibila, bucuria de pe chipul lor sa se vada cu usurinta, momentul din biserica cand cei doi miri isi depun juramintele si cand isi primesc verighetele. Aceste momente sunt doar cateva din tot ce inseamna o nunta. Momentul mirilor, cand ei danseaza acel vals minunat, sau melodia lor preferata, unde acestia simt o multime de emotii si toti invitatii sunt cu ochii pe ei. Aceste momente sunt unice in viata de cuplu si din punctul meu de vedere trebuie sa pastrati acele amintiri in suflet dar si in filmari, la final doar cu ele ramaneti.

Credit foto Calin Narcis – calinnarcis.ro

Stiri recente

Tricolorii la Euro 2024: Echipele de start la meciul Belgia – România

Echipele de start la meciul Belgia – România, de la Koln, programat la ora 22.00, în grupa E a...