Cazul Lupu și calificarea gimnastelor la JO Paris

Cazul Lupu și calificarea gimnastelor la JO Paris – Editorial de Cristi Mîndru

Am vazut si eu ca Danut Lupu a fost condamnat la inchisoare cu executare. Am ascultat si explicatiile. Inca nu am vazut in schimb pe cineva condamnat care sa spuna ,,Da, domnule, o merit!’’ Pe acela l-as elibera instant. Ar fi primul.

Echipa feminina de gimnastica s-a calificat la JO de la Paris. Facem nunta, desi la Anvers fetele nici n-au prins finala. Pe Belu si Bitang ii alergam pe sine pentru un asemenea rezultat.

Dupa ce au taiat din fasa cu ajutor englez proiectul Superligii granzilor, cei de la UEFA propun ei acum un model asemanator. Adica daca e al nostru, e bun. Numa’ sa nu fie al lor. Unde sunteti, englezilor, sa ne mai salvati o data?

CV Cristian Mîndru

A debutat in presa in 2002 ca reporter la Antena 1. Din 2003 a fost redactor – comentator la TV Sport ( sport.ro). Unde a comentat  partide de fotbal ( Liga 1, serie A, Premier League, Primera Division). Din 2004 este angajat al TVR. A făcut parte din echipa de la Bucureşti care a produs pentru TVR JO de Vară de la Atena 2004.

A comentat futsal (fotbal de sală) timp de un an şi zeci de meciuri de tenis, incluzând aici partidele de Cupa Davis ale României din ultimii ani. Și finale ale unor turnee de mare şlem, transmise de TVR, dar şi partide la Open România. Comenteaza fotbal, baschet, tenis, handbal si schi alpin.

A participat ca redactor–comentator la JO de Vară de la Beijing 2008, Londra 2012, Rio 2016, Tokyo 2020. Cât si la JO de iarnă de la Vancouver 2010. A comentat din studioul TVR JO de Iarna de la Soci 2014, Pyeong-Chang 2018 si Beijing 2022.

În 2008 a primit premiul special „Cristian Ţopescu” – TV Mania pentru cel mai promiţător tânăr jurnalist sportiv.

A fost prezentator sau producător al studiourilor „Champions League” şi al emisiunilor de fotbal din timpul EURO 2008 si 2012, CM 2006, 2010, 2014, CM 2018. Din 2010 prezintă şi principalele jurnale sportive la TVR 1 şi TVR 2. În 2013 a prezentat festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE 2013).

Cristian Mîndru ne aduce ştirile din Sport la TVR 1 si este comentator de tenis la Digisport si Eurosport.

Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...