Cât vor primi câștigătorii ediției din acest an de la Wimbledon

Învingătorii la simplu ai ediției din acest an de la Wimbledon vor primi câte 2,6 milioane de euro, cu 235.000 de euro mai mult ca la ediţia precedentă. Organizatorii turneului de la Wimbledon, competiție care se va desfăşura între 3 şi 16 iulie, au anunţat o creştere a premiilor la 37,4 milioane de euro în acest an. Jucătorii eliminaţi în primul tur vor primi 41.500 de euro.

De asemenea, organizatorii French Open au anunţat că fondul de premiere al turneului a fost mărit în acest an cu 12 la sută faţă de ediţia trecută. Câştigătorii la simplu masculin şi feminin vor primi câte 2,1 milioane de euro, cu 100.000 de euro mai mult ca în 2016.

În total, organizatorii vor oferi 36 de milioane de euro participanţilor la cel de-al doilea Grand Slam al anului.

Jucătorii care vor fi eliminaţi în primul tur, pe tabloul pricipal de simplu, vor încasa câte 35.000 de euro, faţă de 30.000 anul trecut. De altfel, cele mai mari creşteri vizeză manşele de la turul I la sferturi de finală.

Turneul de la Roland Garros se va desfăşura între 28 mai şi 11 iunie.

Stiri recente

Grupul Rapidistilor Aristocrati, super bilet câștigător în Super Social!

Grupul Rapidistilor Aristocrati are un super bilet câștigător în în SuperSocial Superbet Hai și tu în SuperSocial, inspiră-te din cele...