Carlo Ancelotti, despre șansele ca Real Madrid să câștige din nou Liga Campionilor! Își pot apăra „galacticii” titlul? „Ceea ce s-a întâmplat anul trecut, se va întâmpla din nou”

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a comentat despre şansele echipei sale de a-şi apăra titlul în Liga Campionilor.

Totuși, casele de pariuri nu au cotat-o printre primele patru favorite pe Real Madrid.

În sezonul trecut, formația spaniolă a avut șansa a doua, potrivit bookmakerilor, în meciurile cu PSG, Chelsea, Manchester City sau în finala cu Liverpool, dar a reuşit să câștige trofeul.

Carlo Ancelotti, despre șansele ca Real Madrid să câștige din nou Liga Campionilor

E pentru a 14-a oară când Real a cucerit Liga Campionilor, un nou record.

„Nu este o surpriză pentru mine că nu suntem văzuţi drept favoriţi. Consider că este un semn bun”, a declarat Carlo Ancelotti înaintea meciului cu Celtic Glasgow din Grupa E a Champions League.

„Cred că anul trecut am avut şi mai puţine probabilităţi în statistici de a câştiga. Şi avem o echipă îmbunătăţită în acest sezon. Ceea ce s-a întâmplat anul trecut, se va întâmpla din nou. Noi mergem să ne luptăm până la final şi sperăm că vom ajunge în finală”, a mai spus el.

În această competiţie, Real Madrid a fost întotdeauna respectată. Istoria clubului face parte din istoria acestei competiţii – Carlo Ancelotti

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...