Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Când poate fi urmărit David Popovici concurând în România

David Popovici va evolua astăzi în serii la 100 m liber la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta. Tot azi sunt programate semifinalele, iar finala mâine, pe 22 iunie.

„M-am gândit la voi toți. Vă mulțumesc!”, este mesajul postat de David Popovici pe pagina personală de Facebook.

”Voi fi gata pentru proba de 100 de metri. Treaba nu e terminată, încă mai am foame pentru performanță. Sunt absolut obosit. Piscina e foarte rapidă. M-a ajutat faptul că oamenii pe care îi iubesc m-au privit și cei de acasă au crezut în mine. Oamenii de acasă au crezut în mine! Medalia este pentru ei. Acum voi merge să mă refac și voi fi gata pentru proba de 100 de metri. Treaba nu e terminată, încă mai am foame pentru performanță”, a declarat David Popovici, citat de Eurosport.

La începutul lui iulie, David va fi prezent la Europenele de Juniori care vor avea loc în premieră istorică în România, la Otopeni.

„Va fi un concurs plin, cred că voi concura în mai multe probe, multe ștafete. Îmi doresc să vină foarte multă lume să ne vadă, îmi doresc să dea pe afară bazinul de prieteni și îmi doresc să îi fac pe toți cei din tribună să simtă că înoată și ei lângă mine. Vreau să le ofer emoții cu adevărat nu doar eu, ci și colegii mei în ștafete”, a spus David Popovici.

(Foto – Facebook FRNPM)

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: