test

Când au loc alegerile pentru șefia Federaţiei Române de Tenis și ce spune președintele interimar, George Cosac!

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis vor avea loc la data de 10 februarie, de la ora 12:00, la Centrul Naţional de Tenis din Capitală.

E a treia programare a alegerilor, celelalte două din 27 octombrie şi 14 decembrie fiind amânate din cauza lipsei de cvorum.

Pentru a fi întrunit cvorumulera nevoie de două treimi din numărul total al membrilor cu drept de vot, dar la prima Adunare Generală de alegeri au fost prezenţi 46, iar la a doua doar 26 din totalul de 421 de membri afiliaţi.

La cea de-a treia programare a alegerilor nu se va mai ţine cont de cvorum.

Pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis candidează: George Cosac, Dumitru Hărădău, Tudor Napoleon Spartacus Iacov, Răzvan Itu şi Mihai Rusu.

Funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis este vacantă după demisia lui Ion Ţiriac din 2021 și de atunci George Cosac e președinte interimar.

„Mi-am anunțat colegii că dacă această Adunare Generală va hotărî președintele până la sfârșitul mandatului care ar fi trebuit să-l fi avut domnul Țiriac, adică 4-5 luni, nu mă mai interesează și după aia vedem dacă reușim să punem în practică proiectele începute acum câțiva ani.

Când am văzut cine candidează și cine e în spatele principalului contracandidat, am zis: Fraților, nu trebuie să lăsăm garda jos.

Încercăm să mergem mai departe…Contracandidatul, din punctul meu de vedere, nu este decât o simplă rotiță manipulată cu diferite interese. Eu nu stau în ploaie, nu mor după această funcție, mai ales că nu e remunerată. Sunt pensionar, am timp, am alte activități, chiar am ce face, nu stau în FRT”, a spus George Cosac la Radio Sport Total FM.

Stiri recente

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători. Cei 32 de jucători...