Al-Nassr, comunicat despre contractul lui Cristiano Ronaldo: „Nu implică angajamente pentru nicio candidatură la Cupa Mondială”

Contractul lui Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr nu implică niciun fel de angajament faţă de vreo candidatură la Cupa Mondială, anunță clubul.

Arabia Saudită și-a depus candidatura pentru a organiza Cupa Mondială din 2030 împreună cu Grecia şi Egipt.

Pentru a găzdui CM 2030 luptă și Spania, Portugalia şi Ucraina, dar și Argentina, Chile, Uruguay şi Paraguay.

Al-Nassr, comunicat despre contractul lui Cristiano Ronaldo: „Nu implică angajamente pentru nicio candidatură la Cupa Mondială”

Cristiano Ronaldo câștigă 200 de milioane de euro pe an la Al-Nassr și s-a spus că fotbalistul portughez va fi ambasador al Arabiei Saudite în lupta pentru a primi găzduirea Campionatului Mondial care se va desfășura în 2030.

„Al-Nassr FC doreşte să clarifice că, având în vedere ştirilor publicate, contractul lui Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr nu implică angajamente pentru nicio candidatură la Cupa Mondială. Obiectivul principal este Al-Nassr şi munca alături de coechipierii săi, pentru a ajuta clubul său să obţină succes” specifică Al-Nassr.

Despre contractul lui Cristiano Ronaldo cu echipa saudită s-a scris că ar include încă 200 de milioane de euro pentru a promova candidatura comună a Arabiei Saudite pentru Cupa Mondială din 2030.

Stiri recente

Xavi, despre arbitrajul lui Istvan Kovacs: A fost un dezastru

Antrenorul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, l-a criticat dur pe Istvan Kovacs după meciul cu PSG, scor 1-4, în...