Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

CALCULE Cum se poate califica România la Euro 2020

România aremizat cu Norvegia, pe teren propriu, primind gol în prelungiri, iar acest 1-1 poate cântări decisiv în ecuația calificării.

În moemntul de față, Spania e deja calificată, Suedia ocupă locul doi în grupă, iar România are nevoie de 4 puncte din următoarele două meciuri. Dar, nu în orice condiţii.

Suedia are meci uşor în ultima etapă cu Insulele Feroe, astfel că naţionala suedeză va face în mod cert 18 puncte. Pentru a depăşi Suedia, România trebuie să câştige în faţa naţionalei lui Marcus Berg cu 1-0 sau la cel puţin două goluri diferenţă. Dacă obţine acest rezultat, naţionala lui Cosmin Contra are nevoie de încă un punct la Madrid, contra Spaniei.

Dacă acest scenariu se respectă, România şi Suedia vor avea 18 puncte, iar departajarea s-ar face la meciurile directe. O victorie cu 2-1, acelaşi scor obţinut de Suedia în tur, ar decide calificarea la golaveraj, unde nordicii sunt în avantaj. Ambele echipe au golaveraj +9 în acest moment, dar Suedia îl poate îmbunătăţi considerabil cu Feroe! Atenţie: orice victorie a ”tricolorilor” la un gol, în afară de 1-0 sau 2-1 este în avantajul suedezilor! România mai poate ajunge la Euro şi cu două victorii în aceste ultime două meciuri.

Clasamentul este următorul:
1. Spania – 20 de puncte,
2. Suedia – 15 puncte,
3. România – 14 puncte,
4. Norvegia – 11 puncte,
5. Malta – 3 puncte,
6. Insulele Feroe – 3 puncte.

Meciurile care mai sunt de disputat în grupă

15 noiembrie:

România – Suedia
Spania – Malta
Norvegia – Insulele Feroe

18 noiembrie:

Spania – România
Suedia – Insulele Feroe
Malta Norvegia

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: