Bogdan Lobont si-a lansat propriul site

0
155

Portarul naţionalei de fotbal a României, Bogdan Lobonţ, are începând de astăzi atât un site personal, www.bogdanlobont.ro, cât şi un spor personal, el semnând un parteneriat de imagine cu celebrul producător de automobile Mitsubishi.

Cu ceva mai mult de două zile înainte de derbiul cu Steaua din Ghencea, portarul naţionalei României şi a lui Dinamo, Bogdan Lobonţ, a anunţat schimbările importante din viaţa lui.

Lobonţ şi-a lansat site-ul personal, www.bogdanlobont.ro, ca o măsură normală, spune acesta, în condiţiile în care un astfel de site este principalul mod de a comunica cu fanii şi cu presa.

Portarul lui Dinamo este ultimul jucător dintr-o listă importantă de jucători români, din campionatul intern şi din străinătate, ce au la dispoziţie un astfel de mod de a comunica cu cei interesaţi.

Lobonţ a ţinut să precizeze că a lansat acest site pentru toţi cei care sunt interesaţi de cariera lui şi anumite elemente din viaţa lui personală şi se aşteaptă şi la aprecieri dure, nu numai la cuvinte de laudă, din partea celor care vor intra pe site-ul său.

Mai mult, Bogdan Lobonţ a anunţat astăzi că a semnat şi un parteneriat de imagine cu celebrul producător de autoturisme Mitsubishi, firmă reprezentată în România de M Car.

Portarul naţionalei a afirmat că este o colaborare normală plecată de la recunoaşterea în firma respectivă a calităţilor sale de sportiv “Mitsubishi este neînvinsă de şapte ani în Raliul Dakar”.

Bogdan Lobonţ va primi primul model EVO 10 din România însă parteneriatul nu este unul exclusivist iar fotbalistul va putea folosi şi alte mărci atâta timp cât va încerca în teste şi alte modele Mitsubishi.

În legătură cu partea fotbalistică, Lobonţ a ţinut să precizeze că aşteaptă cu nerăbdare derbiul din Ghencea şi speră ca jucătorii să ofere un spectacol total numeroşilor fani care vor merge la meci într-o zi de sărbătoare.