Te asteptam si pe retelel sociale

Europa League

VIDEO: AZ Alkmaar – Werder Bremen 0-0 / Just

Două dintre cele mai ofensive echipe din actualul sezon al cupelor europene au oferit un spectacol mai puţin reuşit în care nemţii au dominat dar rezultatul final a fost cât se poate de elocvent, Alkmaar – Werder Bremen 0-0.

Bremen porneşte cu prima şansă în returul din Germania dar Alkmaar a atins în tur o cifră incredibilă, 30 de meciuri fără înfrângere jucate pe teren propriu de echipa olandeză.

Brazilianul Diego, de la Werder Bremen, a fost desemnat jucătorul meciului pe site-ul oficial UEFA în timp ce pe eurosport.com el a fost notat doar cu 6.2, mult sub majoritatea jucătorilor prezenţi pe teren şi mai ales cei doi portari, Waterman, notat cu 7.6, şi Wiese, notat cu 6.9.

AZ Alkmaar – Werder Bremen 0-0

Au marcat: Cartonaşe galbene: Jenner (32), Steinsson (77)/ Fritz (37). Cartonaşe roşii:

AZ Alkmaar: Waterman – Steinsson, Jaliens, Donk, De Cler – Jenner (Lens 87), De Zeeuw (Luirink 76), Dembele, Martens – Koevermans (Cziommer 83), Ş. Arveladze. Antrenor : Louis Van Gaal.
Werder Bremen : Wiese – Fritz, Mertesacker, Naldo, Wome – Owomoyela, Frings, Diego, Vranjes – Klose, Hugo Almeida (A. Hunt 67). Antrenor: Thomas Schaaf.


Citeste mai multe!