Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Bianca Andreescu, contract cu Gatorade

Bianca Andreescu a semnat un contract de sponsorizare cu marca Gatorade, de băuturi şi produse alimentare pentru sportivi.

Gatorade este deţinută acum de PepsiCo.

„Bianca şi-a găsit deja locul într-un grup inegalabil de sportivi. Credem că Bianca are un mare viitor în tenis şi abia aşteptăm să o alimentăm cu energie pentru victorie în anii ce vor veni”, a declarat Lourdes Seminario, director de marketing al PepsiCo Canada.

Hocheistul Sidney Crosby, atletul Andre DeGrasse, fotbalistul Lionel Messi, jucătoarea de tenis Serena Williams, fostul atlet Usain Bolt, jucătorul din NFL Todd Gurley, fostul baschetbalist Dwyane Wade, baschetbaliştii Karl-Anthony Towns, Paul George şi Jayson Tatum sunt alţi sportivi sau foşti sportivi care sunt sponsorizaţi de Gatorade.

Jucătoarea canadiană de origine română, în vârstă de 19 ani, mai are contracte de sponsorizare cu mărci celebre, ca Rolex, Nike, BMW şi Head.


Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: