Betano, operator european de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online, a semnat un parteneriat cu FRF. Prin care devine sponsor principal al Cupei României.

Noul format competițional are ca scopul de a crește interesul cluburilor și de a ridica nivelul de joc.

Parteneriatul cu Betano este pe o durată de trei sezoane competiționale, timp în care operatorul de pariuri sportive va avea și statutul de naming sponsor al competitiei. Astfel, Cupa României se va numi Cupa României Betano!

“Prin acest nou format competițional ne propunem să fim mai aproape de suporterii tuturor cluburilor din România. Indiferent de eșalonul competitional, fiindcă Cupa României reprezintă Inima Fotbalului. Cea mai amplă competiție fotbalistică din România primește sprijinul Betano. Chiar în anul în care a fost reinventată prin implementarea unui nou format competițional, modern, mult mai atractiv și mai dinamic. Cu scopul de a îmbunătăți nivelul de joc și de a întări relația cluburilor cu proprii suporteri”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

”Parteneriatul cu FRF are ca obiectiv susținerea uneia dintre cele mai ample competiții naționale de seniori. Și întărește angajamentul nostru față de sportul de performanță”, a declarat Julio Iglesias Hernando, CCO Kaizen Gaming.