Berlusconi, Rossi, Bergomi, Falcao, Ranieri și Gabbiadini, în Hall of Fame-ul fotbalului italian

Silvio Berlusconi, președintele AC Milan, și Paolo Rossi, campion mondial cu naționala Italiei în 1982, fostul internațional Giuseppe Bergomi, și el campion mondial în 1982, fostul jucător brazilian al lui AS Roma, Paulo Roberto Falcao, antrenorul echipei Leicester City, Claudio Ranieri, și jucătoarea Melania Gabbiadini au intrat în Hall of Fame-ul fotbalului italian.

Ceremonia, organizată de Federația Italiană de Fotbal (FIGC), a avut loc la Palazzo Vecchio din Florența.
Printre cei care au asistat la eveniment a fost și Maradona, care participase la Napoli, la un spectacol de teatru sărbătorind 30 de ani de la obținerea primului titlu de campioană din istoria clubului.

Cele șase personalități primite marți în Hall of Fame au donat obiecte reprezentative pentru cariera lor, care vor fi expuse la Muzeul fotbalului deschis de FIGC la centrul tehnic de la Coverciano.

Stiri recente

Marian Drăgulescu, printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3x3 Sport...