Bergodi – I-am văzut distruşi pe jucători din punct de vedere moral

Cristiano Bergodi a declarat, după meciul cu Petrolul, scor 0-2, că Rapid sa a făcut două cadouri şi că este inexplicabil ce se întâmplă, el menţionând că jucătorii sunt distruşi moral.

„Băieţii au făcut un meci slab, am făcut din nou două cadouri, este inexplicabil ceea ce se întâmplă. Presiunea ne-a apăsat. Prima repriză am împins bine jocul, am ajuns în careu, dar am greşit ultima pasă.

Din păcate presiunea asta este grea pentru unii jucători. Nu am avut mintea limpede, am fost bulversaţi, am rămas surprins, credeam că vom face un meci bun.

Am făcut prea puţin, trebuie reglate multe lucruri, avem nevoie de moral. Sunt probleme în acest moment, ştiu că Rapidul e o echipă de tradiţie în România. 

Când nu sunt rezultate, e normal să simţi presiunea, dar eu sunt un om echilibrat. Nu mi-e teamă, nu simt presiunea. Principalii actori sunt jucătorii, pe ei i-am văzut distruşi din punct de vedere moral.

E important să ne revenim”, a spus Bergodi, potrivit orangesport.ro.

Petrolul Ploieşti a învins, în deplasare, formaţia Rapid Bucureşti, scor 2-0, într-un meci din etapa a cincea din Superligă. Meciul a fost decis de două autogoluri ale rapidiştilor.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...