Belodedici: Madrilenii castiga sigur

Fostul international Miodrag Belodedici (foto) vede Real Madrid ca favorita la castigarea titlului in Primera Division.

Reporter: Domnule Belodedici, cum vedeţi partida dintre Real Madrid şi Deportivo la Coruña?
Miodrag Belodedici: Nu ştiu ce să zic, pentru că ultimul meu pronostic la un meci al Realului a ieşit total pe dos. Atunci au jucat cu Athletic Bilbao şi nu am nimerit-o deloc. Dar lăsînd gluma la o parte, cred că va fi un joc fără probleme pentru gazde. Madrilenii cîştigă sigur.

Reporter: Pe ce vă bazaţi cînd spuneţi asta?
Belodedici: Acum vreo şase ani era un derby în Primera Division, dar acum Deportivo nu mai e ce era. Atunci partidele dintre cele două formaţii erau foarte echilibrate. Oricine putea să învingă şi nu era nici o surpriză dacă “Super-Depor” bătea chiar la scor. Sincer, nici nu ştiu pe ce loc e echipa din La Coruña acum.

Reporter: Pe 13.
Belodedici: Vedeţi? Nici nu au cum să spere la prea multe oaspeţii. Trebuie să ne gîndim că cei de la Real vor neapărat să cîştige campionatul, iar Barcelona va profita de orice pas greşit. Pentru ei ar fi o nenorocire dacă nu obţin cele trei puncte puse în joc.

Reporter: Cum erau meciurile dintre cele două echipe cînd evoluaţi dumneavoastră în Primera?
Belodedici: Cînd jucam eu acolo, atît Real Madrid, cît şi Deportivo la Coruña erau în fruntea clasamentului. Ambele formaţii erau implicate în lupta pentru titlu. Eram şi noi (n.r. – Valencia) acolo în faţă, ne luptam pentru locurile trei, patru sau cinci. În special, cei de la Deportivo erau adversarii noştri, dar a trecut ceva timp de atunci.

Stiri recente

Eveniment dedicat presei sportive, la magazinul Alexandrion Experience

Un eveniment dedicat presei sportive a avut loc la magazinul Alexandrion Experience. Unde s-a socializat, s-a vorbit despre...