Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Didier Deschamps si-a cerut scuze pentru remarca homofoba

Antrenorul echipei Juventus, Didier Deschamps (foto), si-a cerut scuze pentru „remarca nepotrivita” privind faptul ca tricourile roz, purtate de jucatorii sai in timpul sarbatoririi promovarii in Serie A, sunt pentru homosexuali, informeaza presa franceza.

La finalul meciului cu Arezzo, pe care Juventus l-a cistigat, simbata, cu scorul de 5-1, promovind matematic in Serie A, cu trei etape inainte de incheierea sezonului, jucatorii formatiei torineze au imbracat tricouri roz, in timp ce antrenorul Didier Deschamps a refuzat sa faca acest lucru.

„Aceasta culoare nu imi place pentru ca in Franta este culoarea homosexualilor. Am jucat o singura data cu tricou roz, cu ocazia centenarului clubului”, a motivat atunci Deschamps.

Luni, tehnicianul a prezentat scuze. „Mi-am dat seama ca am facut o remarca nepotrivita care poate a lezat anumite persoane, carora le prezint scuzele mele”, a spus Deschamps.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: