Didier Deschamps si-a cerut scuze pentru remarca homofoba

Antrenorul echipei Juventus, Didier Deschamps (foto), si-a cerut scuze pentru “remarca nepotrivita” privind faptul ca tricourile roz, purtate de jucatorii sai in timpul sarbatoririi promovarii in Serie A, sunt pentru homosexuali, informeaza presa franceza.

La finalul meciului cu Arezzo, pe care Juventus l-a cistigat, simbata, cu scorul de 5-1, promovind matematic in Serie A, cu trei etape inainte de incheierea sezonului, jucatorii formatiei torineze au imbracat tricouri roz, in timp ce antrenorul Didier Deschamps a refuzat sa faca acest lucru.

“Aceasta culoare nu imi place pentru ca in Franta este culoarea homosexualilor. Am jucat o singura data cu tricou roz, cu ocazia centenarului clubului”, a motivat atunci Deschamps.

Luni, tehnicianul a prezentat scuze. “Mi-am dat seama ca am facut o remarca nepotrivita care poate a lezat anumite persoane, carora le prezint scuzele mele”, a spus Deschamps.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...