Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Beckham ii raspunde dur lui Calderon

In urma transferului mijlocasului englez la LA Galaxy, presedintele Realului a spus despre Beckham ca „va fii un actor mediocru care locuieste la Hollywood”, si ca singurul motiv pentru care a ales echipa americana, este ca nici o alta formatie nu l-a dorit.

Beckham nu a ramas dator si i-ar fii raspuns spaniolului: „Ai spus fanilor ca deja imi cumparasem o casa in Los Angeles, dar nu este adevarat. Ai mintit si m-ai tratat cu lipsa de respect. Colegii mei de echipa vor avea intotdeauna respectul meu, insa nu si tu„.  

Situatia lui Beckham la Real este inca neclara, nestiindu-se daca antrenorul Fabio Capello il va mai folosi pe mijlocasul englez in vreo partida, pana in vara, cand ii expira contractul cu formatia madrilena.

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: