Aurel Sunda este noul antrenor al Ceahlaului

0
105

Tehnicianul Aurel Şunda a acceptat, sâmbătă noapte, să preia funcţia de antrenor al Ceahlăului Piatra Neamţ şi a semnat cu gruparea nemţeană un contract valabil până la finele actualului sezon, cu drept de prelungire în cazul în care va salva formaţia de la retrogradare.

Aurel Şunda, ultima dată director tehnic la formaţia Precizia Săcele, din Liga a II-a, a refuzat propunerea Politehnicii Timişoara şi a dat curs ofertei lui Gheorghe Ştefan pentru a prelua echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, după demiterea lui Florin Marin. “Nu vreau să fiu antrenor 60 de zile, aşa cum îşi doresc cei de la Timişoara, chiar dacă era vorba de bani mulţi. Am acceptat propunerea domnului Gheorghe Ştefan. Sâmbătă seară am ajuns în Piatra Neamţ şi ne-am înţeles”, a declarat, duminică, Aurel Şunda.

“Domnul Şunda este un antrenor care a avut rezultate cu echipele din provincie şi, împreună cu factorii de decizie din club, ne-am oprit la dânsul. Şunda a semnat un contract valabil până în vară cu Ceahlăul, cu drept de prelungire dacă salvează echipa de la retrogradare, şi va avea un salariul la fel ca ceilalţi antrenori care au activat în acest sezon la noi. Dânsul este un om de caracter şi apreciez faptul că a venit la Ceahlăul, o echipă situată în subsolul clasamentului, în detrimentul Politehnicii Timişoara. Asta înseamnă că provocarea este mai tentantă decât banii”, a declarat, duminică, preşedintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan.

Noul antrenor al Ceahlăului Piatra Neamţ va fi prezentat oficial, duminică la prânz, într-o conferinţă de presă. Şunda va face cunoştinţă cu noii săi elevi la antrenamentul de luni dimineaţă.

Ceahlăul se află pe locul 15 în clasamentul Ligii I, primul retrogradabil, cu 22 de puncte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here