Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Asistență incredibilă la un meci de fotbal feminin

Meciul dintre FC Barcelona şi Real Madrid, scor 5-2, disputat, miercuri, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, a bătut toate recordurile de asistenţă din istoria fotbalului feminin, pe arena Camp Nou fiind prezenţi 91.553 de spectatori, conform as.com.

Pentru FC Barcelona au marcat Leon (8), Bonmati (52), Pina (55), Putellas (62) şi Hansen (70), iar pentru Real Madrid au înscris Olga (penalti – 16) şi Zornoza (48).

În semifinale, FC Barcelona va evolua cu Arsenal sau Wolfsburg, în tur 1-1.

Cu toate biletele vândute, clubul catalan a depăşit numărul de 90.195 de spectatori de pe Rose Bowl din Pasadena (California), înregistrat la finala Cupei Mondiale din 10 iulie 1999, dintre Statele Unite şi China (0-0 şi 5-4 la penalty-uri), cea mai mare prezenţă înregistrată vreodată la un meci de fotbal feminin.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: