Asistență incredibilă la un meci de fotbal feminin

Meciul dintre FC Barcelona şi Real Madrid, scor 5-2, disputat, miercuri, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, a bătut toate recordurile de asistenţă din istoria fotbalului feminin, pe arena Camp Nou fiind prezenţi 91.553 de spectatori, conform as.com.

Pentru FC Barcelona au marcat Leon (8), Bonmati (52), Pina (55), Putellas (62) şi Hansen (70), iar pentru Real Madrid au înscris Olga (penalti – 16) şi Zornoza (48).

În semifinale, FC Barcelona va evolua cu Arsenal sau Wolfsburg, în tur 1-1.

Cu toate biletele vândute, clubul catalan a depăşit numărul de 90.195 de spectatori de pe Rose Bowl din Pasadena (California), înregistrat la finala Cupei Mondiale din 10 iulie 1999, dintre Statele Unite şi China (0-0 şi 5-4 la penalty-uri), cea mai mare prezenţă înregistrată vreodată la un meci de fotbal feminin.

Stiri recente

Departamentul american al Justiţiei va plăti 100 de milioane de dolari gimnastelor agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, pentru a pune capăt...

Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de...