Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Ashley Cole prins in „offsaid”

Fundaşul formaţiei Chelsea Londra a fost pe prima pagină a ziarelor de scandal săptămîna trecută, după ce a avut un conflict cu un poliţist, fotbalistul fiind în stare de ebrietate

Jucătorul în vârstă de 28 de ani a fost reţinut după ce l-a înjurat pe poliţist la ieşirea dintr-un club de noapte. Fotbalistul a refuzat să se oprească şi fost transportat la secţia de poliţie până când şi-a revenit. Ashley Cole a fost reţinut pentru aproximativ trei ore, amendat cu 80 de lire sterline, apoi i s-a permis să plece acasă.

Fotbalistul a fost prezent miercurea trecută la un eveniment de caritate, în timp ce soţia sa, alături de alte celebrităţi, escaladează muntele Kilimanjaro, într-o acţiune umanitară.

„În jurul nopţii, la ora 2:15, un bărbat a fost arestat în Brompton Road, după ce a consumat băuturi alcoolice şi a tulburat liniştea publică, fiind transportat la secţia de poliţie. El a fost eliberat dimineaţă, la ora 5:37″, a afirmat unul dintre purtătorii de cuvânt ai Scotland Yard, fără a preciza exact dacă e vorba de Ashley Cole.

Citeste mai multe!