Te asteptam si pe retelel sociale

Sanatate/Coaching

Aqua Carpatica susţine a XXXI-a ediție „MAGIA APEI INFORMATE” alături de copiii Centrului de zi Aurora

Cea de-a treizecişiuna  ediție a evenimentului “Magia apei informate”, susținut de AQUA Carpatica, a avut loc miercuri, 11 decembrie 2019, alături de copiii de la Centrul de zi Aurora, sector 2, Bucureşti.

“Copiii curcubeu (cum îmi place să le spun!) s-au bucurat astăzi de cadouri dulci şi globuleţe pentru pomul de Crăciun, de apă proaspătă oferită de Aqua Carpatica şi de multe zȃmbete.

Cum mai puţini sunt cei care cunosc activitatea centrului, aş vrea să vi-l prezint:

Un spaţiu cald, intim, prietenos şi oameni cu mult suflet, care se ocupă cu daruire de copii speciali.

Centrul de zi Aurora a fost deschis în 1995 şi a  reprezentat timp de 24 ani, în mod constant, o alternativă singulară în oferta de servicii specializate educaţionale şi de recuperare globală pentru copii cu dizabilităţi neuromotorii severe. Acoperă nevoi importante, precum: educație specială, sesiuni de reabilitare logopedice, de kinetoterapie și hidrokinetoterapie.

Tinerii beneficiari, la momentul actual, sunt 20 de copii, fete şi băieţi, cu vârsta cuprinsă între 6 și 20 ani, din București, cu diagnostic principal Infirmitate Motorie Cerebrală.

Personalul centrului le oferă  acestor copii acces la educație, predandu-le in felul in care ei pot învăţa. Le oferă acces la integrare socială, cât și la participare cât mai deplină la viața comunității.

În plus, practicand cu regularitate exerciții fizice și înot, copiii cu dizabilități se simt implicați într-o activitate alături de alți copii şi nu se mai simt izolați de restul societății, datorită lipsei de autonomie personală.

Pe lângă serviciile de recuperare medicală oferite, se desfășoară și activități de socializare cu copiii: vizite în parcuri, magazine, spectacole sau alte activităţi distractive, cat si activități directe cu părinții copiilor.

ĺn luna cadourilor, platforma spirituală Tot Ceea Ce Este vă invită  să fiţi şi alături de copiii cu deficienţe neuromotorii. Atat cu sufletul, cȃt şi prin donaţii, sponsorizări.

Pentru  mai multe detalii, accesaţi site-ul Centrului de zi Aurora la: http://www.czaurora.ro.” 

Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale (http://perfectlotus.ro)

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: