Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Alexandrion Grup duce mai departe tradiția fotbalului ploieștean

Alexandrion Grup continuă parteneriatul cu gruparea Petrolul Ploieşti, care este una dintre echipele cu cea mai mare medie de spectatori pe teren propriu.

“Petrolul Ploieşti este un nume de legendă al fotbalului românesc. Noi susținem fotbalul ploieștean tot timpul, așa că vom continua parteneriatul. Și împreună vom duce mai departe tradiția fotbalului ploieștean. Este foarte important pentru noi parteneriatul cu această echipă pentru că după cum bine cunoașteți  Prahova este și casa noastră. Am promis că vom continua și iată-ne aici”, a declarat Răzvan Vasile, director comercial la Alexandrion Grup România.

Petrolul Ploieşti rămâne în rândul grupărilor sprijinite de Alexandrion Grup în fotbal de-a lungul timpului, alături de ASU Politehnica Timișoara, Unirea Urziceni, Steaua București, Concordia Chiajna, CSM Iași, CS Universitatea Craiova și Dinamo București.

“Suntem onorați că  avem în continuare alături în acest proiect un susținător de talia Alexandrion Grup. Dorim să aducem cât mai mulți spectatori în tribune”, a declarat Cristian Vlad, preşedinte AS Petrolul 52 Ploieşti.

‘’Am fost și suntem aături, dar cel mai important lucru este că am susținut Petrolul în momentele grele, în momentele de cumpănă. La sfârșitul campionatului trecut, atunci când exista riscul să nu mai poată duce competiția la final sau acum la un nou început de drum. Am promis că îndată ce va apărea un proiect coerent îl vom susține și mă bucur să fim aici la acest nou început” a declarat Valentin Popescu, director marketing sportiv la Alexandrion Grup România

La eveniment au fost prezenți oficiali ai Alexandrion Grup, Mircea Dridea, preşedinte de onoare al AS Petrolul 52 Ploieşti, foste legende ale fotbalului ploieştean şi alţi invitaţi de onoare.

Despre Alexandrion Grup:

Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO,VSOP si VS, Lichiorurile Saber Premium Afinata, Vişinata, Caisata, Fructe de Pădure, Coacăze Negre, Cava D’Oro, Vodka Kreskova dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000.

Despre Fundatia Alexandrion:

Înfiinţată în anul 2003, Fundaţia şi-a pus amprenta în susţinerea constantă a artei, culturii şi sportului românesc. În domeniul cultural Fundația a organizat în acest an cea de a treia editie a Premiilor Constantin Brâncoveanu, eveniment menit cinstirii valorilor culturale românești prin onorarea celor mai remarcabili oameni de artă și cultură ai anului. Deasemenea, Fundația va organiza anul acesta cea de a doua ediție a Galei Premiilor Matei Brâncoveanu, eveniment ce are drept principal scop premierea și susținerea tinerilor oameni de cultură și artă din România. În domeniul sportiv, Fundația Alexandrion a fost și este în continuare implicată în mod consecvent, atât prin susținerea unor prestigioase echipe de handbal și fotbal, dar și alte sporturi precum golful, rugby-ul, ciclismul și mai nou box-ul, cât și prin organizarea Galei Trofeele Alexandrion, eveniment ajuns la cea de-a doua ediție, prin care se dorește contribuirea la susținerea și recompensarea valorilor sportive din România.

Motto-ul Fundației Alexandrion este: „continuarea maratonului susținerii mișcării sportive din România”

 

 

 

 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: