Alexandreea Club Fitness & Spa, o poveste de succes

(de Romeo Chiriac)

Despre povestea de succes Alexandreea Club Fitness & Spa, care a început în 2010, vorbește într-un reportaj pentru SPORT MAGAZIN TV, Proprietarul acestui club ultramodern, Alexandru Hârleșteanu.

Iar Managerul Executiv al Alexandreea Club Fitness & Spa, Bogdan Comșa, prezintă în detaliu în reportajul pentru SPORT MAGAZIN TV toate facilitățile acestei adevărate oaze de liniște și relaxare, care se adresează și sportului de performanță.

La 19 aprilie 2010, s-a inaugurat unul dintre cele mai moderne și complexe centre de mișcare din România, Alexandreea Club Fitness & Spa (fitnessandspa.ro), pe Bulevardul Basarabia, nr. 37-39 din București. Aici vin să se pregătească oameni de afaceri, artiști, sportivi, precum și o sumedenie de cetățeni străini.

Alexandreea Club Fitness & Spa are o suprafață de aproximativ 3.500 mp și oferă acces la sala de fitness, aerobic, cycling, piscină, saună, jacuzzi, masaj, cosmetică, cabinet de evaluare nutrițională, solar, la un teren acoperit de fotbal cu suprafață de joc artificială și la parcare privată.

Alexandreea Club Fitness & Spa este un centru de miscare si de relaxare, cu o suprafata de aproximativ 3500 mp, impartita pe cinci nivele. Serviciile Alexandreea Club Fitness & Spa sunt de cea mai inalta calitate si ofera acces la Sala de Fitness, Aerobic, Cycling, Piscina, Sauna, Jacuzzi, Masaj, Manichiua-Pedichiura, Cosmetica, Coafor/Frizerie, Cabinet de evaluare nutritionala, Solar, Teren de fotbal cu suprafata de joc artificiala si parcare privata.

Nivelul -1 | Piscina semiolimpica (25 metri lungime / 8metri latime / 1.50 metri andancime, beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV, centrala de tratare a aerului), saune finlandeze, jacuzzi.

 Nivelul 0 | Receptia, Barul Sportiv, Vestiare pentru femei si barbati, dotate cu cate 10 dusuri individuale si 120 de cusete.

 Nivelul 1 | Cea mai moderna sala de fitness din Bucuresti, dotata cu aparatura de ultima generatie. NOUTATE!!! Incepand cu luna Octombrie a anului 2015, in sala de fitness a Alexandreea Club, gasiti cele mai noi si moderne aparate fitness din Romania.

 Nivelul 2 | Una din cele mai mari sali de aerobic din Bucuresti (aproximativ 250 mp), sala de cycling si solarul pentru bronzare.

 Nivelul 3 | Masaj, Manichiura – Pedichiura, Cosmetica, Coafor – Frizerie, Cabinet de evaluare nutritionala.

Piscina semiolimpică (25 metri lungime/8 metri lățime/1,50 metri adâncime) a clubului are o față ultramodernă, cu saună finlandeză, iar jacuzzi-ul este de ultimă generație. Aflată la etajul -1, piscina beneficiază de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a clorului și fosforului, centrală de tratare a aerului, iar dezinfectarea apei se face prin UV. Tot aici, pe lângă natație, se face inițiere în înot sau Aqua Gym.

Sala de fitness este situată la etajul 1 al clubului și se întinde pe o suprafață de 450 mp. Din octombrie 2015, este dotată cu cele mai noi și moderne aparate cardio din România. Întreaga gamă de top a acestora este dotată cu Active Wellness TV cu DVB-T integrat și digital receiver IPOD încorporat, aidoma cu cele care dotează săli de fitness din Los Angeles. Aparatele sunt din gama Selection (cu isocontrol) și din gama Pure Strenght, ale renumitului brand TechnoGym.

Alexandreea Club de Fitness & Spa are și un teren de fotbal acoperit, cu suprafață de joc artificială. Aici se desfășoară competiții de fotbal, cum este Cupa Corporațiilor, precum și meciuri de fotbal-tenis, badminton, volei și street basketball.

Sala de aerobic, una dintre cele mai mari din București, are aproximativ 250 mp. Aici se desfășoară multe programe BodyART, Pilates, TAE BO sau Zumba Dance, care satisfac cele mai exigente cerințe. Aerobicul, numit și „gimnastica cu oxigen”, cuprinde mai multe tipuri de exerciții care antrenează inima și plămânii, eliminând stresul. La etajul 2 al clubului se află clasa de cycling, dotată cu gama de vârf a bicicletelor TechnoGym, numărul 1 mondial în domeniu.

La cabinetul de masaj se lucreză pentru relaxare sau pentru a spori efectul anti-celulită. La etajul 3 se află un centru de înfrumusețare și un cabinet Wellness. Evaluarea corporală constă în măsurarea procentului de țesut adipos, a masei musculare, a grăsimii corporale, a procentului de hidratare sau a densității osoase. În funcție de parametrii, scopurile și programul fiecărei persoane, se alcătuiește un plan personalizat de nutriție.

În urma vizionării acestui reportaj TV, nu vă rămâne decât să veniți să vedeți ”pe viu” povestea de succes de la Alexandreea Club Fitness & Spa!

Stiri recente

UTA Arad a învins U Cluj, 2-1, în Superliga!

UTA Arad a învins Universitatea Cluj, 2-1, într-un meci din etapa a cincea a Superligii. Au marcat: Virgiliu Postolachi (6),...