Albion Rrahmani a fost operat! Cât lipsește jucătorul celor de la Rapid

Albion Rrahmani a fost operat, după ce a suferit o fractură de peroneu în timpul partidei dintre Kosovo și Andorra.

Rrahmani va lipsi cel puțin trei luni de pe teren. El a reușit pentru Rapid șase goluri, trei duble, în șase meciuri din Superliga.

„​Albion a fost operat cu succes de către dr. Vlad Georgeanu, psihic este foarte puternic și este pregătit să înceapă drumul spre revenirea în teren! Come back stronger, Lewa!”, a notat pagina de Facebook a clubului Rapid.

„Într-un moment excelent, atât pentru el, cât și pentru Rapid, anul unuia dintre cei mai buni atacanți din țară s-a încheiat. Rapid nu se va mai putea baza pe aportul lui Albion Rrahmani, cel mai bun marcator al clubului, până la începutul lui 2024. În urma investigațiilor, accidentarea atacantului nostru s-a dovedit destul de gravă.

“Lewa” a debutat ca titular la naționala Kosovo chiar în meciul cu Andorra, din preliminariile Campionatului European. O seară ce trebuia sa fie perfectă pentru Albion s-a transformat într-una tristă, după ce, în minutul 65, a fost faultat de un adversar, iar jucătorul nostru a fost nevoit să părăsească terenul pe targă.

Adus de urgență cu un charter, pus la dispoziție de club, Albion a efectuat imediat investigații medicale, în urma carora diagnosticul a fost fractură echivalentă bimaleolară dreapta (fractură de peroneu). Acest rezultat înseamnă cel puțin trei luni în afara terenului pentru golgheterul Rapidului, acesta punctând de 6 ori în cele 7 meciuri jucate în alb-vișiniu” arătau cei de la Rapid care era situația lui Rrahmani.

Stiri recente

Rapid a învins în derby-ul cu FCSB, 2-0. Giuleștenii, neînvinși în fața campioanei

Rapid a învins FCSB, 2-0, în ultimul meci din etapa a 10-a a play-off-ului Superligii. Echipa din Giulești a câștigat...