Aeroport “Cristiano Ronaldo” în Madeira

Aeroportul din Madeira va purta începând numele lui Cristiano Ronaldo, în onoarea fotbalistului născut în această insulă portugheză

“Este un lucru special să văd că acest aeroport va purta numele meu. Toată lumea ştie că sunt mândru de originile mele. N-am cerut acest favor, dar nici nu sunt ipocrit şi recunosc că sunt mândru şi mă onorează acest gest”, a declarat Ronaldo.

La eveniment au participat preşedintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, premierul Antonio Costa şi aproximativ 5.000 de fani.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 32 de ani, este născut la Funchal, în Insula Madeira. Internaţionalul portughez, care a câştigat de patru ori Balonul de Aur şi titlul de campion european cu Portugalia anul trecut, mai are la Funchal un muzeu şi o statuie de bronz.

Ronaldo este al doilea fotbalist care va da numele unui aeroport, după ce în 2006 aeroportul din Belfast a primit numele fostului internaţional nord-irlandez George Best.

Stiri recente

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA dat publicităţii luni, menţinându-se...